Esti nemultumit de actualul tau furnizor de hosting? SkaleWeb îți oferă asistență gratuită pentru mutarea contului de hosting dacă vrei să transferi un website complet , inclusiv baze de date MySQL. Dacă alegi găzduire la SkaleWeb îți transferă simplu și rapid întreg site-ul, cu setări, filtre, căsuțe de poștă electronică și certificate SSL. Echipa tehnică SkaleWeb e gata să te ajute transferând fără costuri tot ce ține de website-ul tău, în așa fel încât să stai fără griji și să te poți ocupă mai bine de afacerea ta.

Conturi cPanel

Un transfer al website-ului pe alt hosting înseamnă o operațiune de IT complicată, iar Skale Web știe cum să ofere asistență la mutarea datelor pe noul server în sistemul cPanel chiar daca nu există Full Backup. Tot ce ai în cPanel adică baze de date, parole, fișiere, documente, adrese de e-mail și setări se transferă exact așa cum le ai, copia contului este completă.

SkaleWeb transfera inclusiv scripturi, documente, imagini, animații, fotografii, dar și baze de date și drepturi de acces. Toate setările personalizate se transferă inclusiv filtre, sincronizări, etc.

O astfel de operațiune de transfer se poate dovedi dificilă și greu de făcut de către cineva fără experiență. De aceea când te decizi să îți transferi hosting-ul la SkaleWeb, ai posibilitatea de a beneficia de transferul gratuit efectuat de o echipa tehnica experimentata.

Cum transferi hostingul la ScaleWeb?

Primul pas este alegerea pachetului  potrivit de hosting și achitarea lui. Dacă nu știi exact ce pachet și ce opțiuni să alegi, ia legătura cu  Scale Web pentru a te ajută în funcție de necesitățile tale.

După activarea contului de găzduire trebuie să programezi transferul contactând echipa de suport. Cu amabilitate și competență , SkaleWeb îți stă la dispoziție pentru a realiza acest transfer gratuit.

Furnizezi datele de acces la cont pentru a iniția procesul de transfer. După finalizarea transferului, pentru că domeniul să fie legat de găzduire este necesară modificarea name-server-urilor sau adăugarea înregistrărilor cu adresa IP în zona DNS. Dacă domeniul este în administrarea noastră vom putea opera noi aceste modificări.

Poți alege domenii.ro, domenii.com sau domenii.eu, iar în această perioada te așteaptă o oferta promoțională la aceste domenii, dacă cumperi pachete noi de hosting de la SkaleWeb:

Conversie Addon

Există cazuri când vrei să transferi un domeniu adăugat – Addon Domain din contul principal într-un cont cPanel separat. Este o migrare parțială care include site-ul, baza de date și adresele de mail. Poți contacta echipa de suport SkaleWeb pentru acest transfer.

Migrare WordPress

Chiar cu un acces limitat la WordPress se poate face transferul, chiar și parțial. E nevoie de arhivă sau acces FTP și baza de date.

Conturi Email IMAP

Dacă dorești să îți – transferi e-mailurile de la Gmail, Yahoo sau alt provider pe căsuța de email a domeniului tău, SkaleWeb te poate ajută să migreze e-mailurile folosind datele de acces ale contului.

Pentru a avea siguranță în utilizarea domeniilor și pentru o găzduire cât mai confortabilă din punctul de vedere al securității website-ului tău, e bine să alegi un pachet de hosting și certificare SSL. Ai acces la cele mai interesante noutăți și îți dezvolți website-ul pe măsură creșterii potențialului afacerii tale.

 

Skale Web Hosting

Cluj-Napoca

tel 0364 431 299