De cand a inceput pandemia de COVID-19 oamenii cauta cele mai bune solutii pentru a avea un organism mai sanatos si mai puternic, care sa faca fata cu succes tuturor provocarilor. In sensul acesta, specialistii recomanda utilizarea de suplimente si produse naturale, care sa stimuleze organismul sa reziste mai usor contactului cu virusurile si nu numai.

Ce este PLASMA QUINTON?

PLASMA QUINTON IZOTONIC este o solutie izotonica 100% naturala de apa de mare. Este un supliment alimentar realizat din apa de mare pura, colectata din vortexuri de fitoplancton si ulterior diluata cu apa de izvor, care are o mineralizare foarte redusa. Este supus unui proces de microfiltrare la rece la 0,22 microni pentru a asigura o siguranta totala.

Fiolele contin pana la 78 de elemente naturale, care sunt complet biodisponibile pentru a se asigura absorbtia rapida a acestora. Datorita continutului sau de clorura, ajuta la o digestie mai buna, promovand productia de acid clorhidric in stomac. Mai mult, conform rezultatelor obtinute intr-un studiu realizat in vitro de catre Departamentul de Biotehnologie al Universitatii din Alicante, Quinton Plasma are un potential efect modulator asupra principalilor biomarkeri imunologici.

Acest supliment este extras de la o adancime de 30 de metri, din zonele oceanice in care sunt vortexuri de zooplancton si fitoplancont, respectand un portocol foart ebine stabilit de Rene Quinton, acum mai bine de 120 de ani. Produsul nu este expus deloc pe durata productiei la caldura sau la contactul cu diverse metale. In felul acesta se conserva cel mai bine potentialul terapeutic natural al ingredientelor sale. Faptul ca produsul este BIO ajuta ca PLASMA QUINTON IZOTONIC sa fie de 100 de ani un supliment alimentar special utilizat de femeile insarcinate, de copii si chiar de bebelusi.

De ce sa incerci acest produs?

Cele mai importante avantaje oferite de acest produs sunt actiunile sale date de cele 78 de elemente pe care le contine. Vestea buna este ca toate aceste elemente au biodisponibilitate completa la nivel celular si intestinal. Cu ajutorul PLASMA QUINTON IZOTONIC te vei rehidrata eficient si celulele vor beneficia de cantitatea optima de lichid. Acest produs moduleaza in mod natural sistemul imunitar, il construieste si il fortifica.

Poate fi folosit pentru a reface echilibrul de fluide biologice din interiorul corpului asa cum sunt sangele, limfa si lichidul extracelular.

Cum se administreaza PLASMA QUINTON IZOTONIC?

Acest produs se administreaza astfel:

  • In prima luna 3 fiole pe zi inainte de mese;
  • In a doua luna se vor lua cate 2 fiole pe zi, una dimineata si cealalta dupa amiaza, de asemenea, inainte de mese;
  • In a treia luna se va lua doar o singura fiola, de dimineata, inainte de a manca.

Produsul nu are nicio contraindicatie si nici efecte secundare inregistrate, deci poate fi folosit de toti cei care vor sa ii descopere beneficiile.

Plasma de Quinton este un supliment nutritiv natural, care ofera o varietate de micronutrienti anorganici, care sunt extrem de valorosi pentru sanatatea generala.