gel UV

Gelul UV 3 in 1, numit si gel trifazic, este un produs destinat ingrijirii unghiilor si poate fi utilizat in fiecare dintre cele trei etape: ca strat de baza, pentru constructia unghiei si pentru finisaj final, mat sau stralucitor.

Autonivelant, usor de aplicat, perfect aderent cu unghia naturala si rezistent la socuri, acest gel UV pentru unghii disponibil pe www.melkior.ro este un produs profesional pe care te poti baza in orice moment. De asemenea, este ideal pentru a obtine unghii rezistente si frumoase si a avea pentru aproape patru saptamani o manichiura perfecta.

Gasesti tot ce iti trebuie intr-un singur produs

Daca vrei un singur produs pentru toate cele trei etape ale manichiurii, trebuie sa incerci gelul 3 in 1.

Datorita vascozitatii medii, produsul se poate folosi cu succes atat pentru a crea stratul de baza, care trebuie sa adere perfect pe unghia naturala, cat si pentru a construi forma unghiei si a-i realiza finisajul final, care trebuie sa fie cat mai rezistent. Cu acest produs, esti asigurata pentru parcurgerea tuturor celor trei etape!

Se usuca in mai putin de doua minute

Caracteristica cea mai importanta a unui gel UV 3 in 1 este faptul ca se usuca in maximum doua minute sub lampa UV. Acest lucru faciliteaza aplicarea in straturi, fara riscul ca se va exfolia sau deteriora.

Are vascozitatea ideala pentru toate etapele manichiurii

In prima etapa este nevoie de un gel de baza, care sa adere rapid chiar si pe unghiile grase si deteriorate. In etapa de constructie este nevoie de un gel mai gros, care sa faciliteze modelarea unghiilor, iar in faza finala este nevoie de un gel moale, care sa permita un finisaj durabil, neted si stralucitor. Pentru fiecare dintre aceste etape ar trebui sa folosesti un alt tip de gel.

Din fericire, cu gelul pentru trei faze, care are vascozitate medie, problema este rezolvata – ai la dispozitie un singur produs pentru toate etapele!

Adera perfect

Pentru ca manichiura sa reziste cat mai mult timp, aderarea la unghia naturala este extrem de importanta. Gelul UV 3 in 1 garanteaza lipirea perfecta de unghie, fiind produsul ideal pentru o manichiura de durata.

Nu se exfoliaza

Pe langa faptul ca se poate utiliza in oricare dintre cele trei etape ale unei manichiuri, produsul se remarca prin faptul ca nu se exfoliaza. De aceea, manichiura ta va arata impecabil pentru perioade de pana la patru saptamani.

Nu este daunator pentru unghii

Gelul 3 in 1 nu contine acizi sau substante toxice care ar putea dauna unghiilor naturale. Mai mult, acesta are calitatea de a le intari, asigurand si o bariera de protectie eficienta in fata murdariei.

Garanteaza un rezultat profesional pentru orice tip de unghie

Manichiura ingrijita si frumoasa este esentiala pentru orice femeie, mai ales daca este realizata cu gel UV. Acesta faciliteaza crearea unui suport rezistent si ofera posibilitatea crearii unor modele detaliate, unele putand fi considerate adevarate opere de arta.

Este produsul perfect pentru orice tehnica de lucru si permite realizarea constructiilor pe sablon sau pe unghiile naturale rezistente, lungi sau medii. Spune „stop” unghiilor exfoliate, crapate si ciobite si alege un produs de calitate precum cel de la Melkior. Astfel, vei avea, pentru cateva saptamani, o manichiura impecabila, iar tu te vei simti frumoasa si increzatoare oriunde mergi!