Exista foarte multe camere de supraveghere, acestea folosinduse pentru utilizarea atat in ​​exterior, cat si in interior. Camerele de supraveghere in aer liber trebuie sa fie impermeabile si rezistente la praf . Standardul minim aici este IP66 , unde camera de exterior ar trebui sa fie cu siguranta premiata. Daca nu este inca sigur unde este locul de instalare a sistemului de securitate, varianta cea mai buna este cea camere supraveghere wifi in aer liber , deoarece poate fi necesar sa se utilizeze si in interior.

Camera de supraveghere poate fi vizibila pentru toata lumea sau inregistrarea poate sa nu fie vizibila. Camera poate fi, de asemenea, camuflata ca lampa sau detector de fum in aer liber . Cu toate acestea, ar trebui acordata o atentie optiunilor de montare si suporturilor de perete respective.

Sistemele de camere evidente actioneaza ca un factor de descurajare pentru multi spargatori. Deci, in unele cazuri, un manechin este suficient, dar daca se intampla ceva, nu va exista nici o modalitate de a verifica ce s-a intamplat si de a identifica intrusul.

 

Va aparea intrebarea transmiterii semnalului camerei de supraveghere la inceputul cercetarii, deoarece trebuie orientata catre conditiile date . De exemplu, daca nu exista internet, nu este exclusa o camera de supraveghere WiFi sau IP. O camera de supraveghere wifi este cea mai indicata.

Camerele de supraveghere sunt fundamental impartite in camere analogice si digitale.

Sistemele analogice de securitate sunt conectate printr-un cablu si ofera o imagine pe un ecran. Desi sunt foarte ieftine, de obicei nu sunt criptate, astfel incat datele sa poata fi vizualizate de terti. In plus, acestea sunt mai putin flexibile decat o camera de supraveghere WiFi si nu pot fi combinate cu obiective cu unghi larg. Practic, calitatea imaginii sufera cu tehnologia analogica si trebuie renuntat la calitatea HD.

Camera de securitate wifi are foarte multe avantaje. Aceasta monitorizeaza ferestrele si usile sau camerele din propria locuinta. Este de asemenea foarte flexibila si inovatoare, iar tabletele si smartphone-urile pot fi conectate la acestea.  Pe comenzi.ro vei gasi mai multe modele.

Multe camere de supraveghere IP au optiunea de a inregistra imagini numai atunci cand exista miscare si de a trece in modul stand-by in faze de linistite . De indata ce detectarea miscarii detecteaza ceva in zona monitorizata, se va transmite prin e-mail sau prin aplicatie o notificare.

Daca se doreste ca noua camera de securitate sa fie potrivita pentru inregistrarea pe timp de noapte , cel mai bine este in asigurarea ca are vedere nocturna. LED-urile cu infrarosu sunt indispensabile pentru inregistrarea cu contrast ridicat si clar in vederea nocturna . De asemenea, se poate instala o lampa cu un detector de miscare langa camera de supraveghere sau, daca este necesar, se confectioneaza direct pentru a ilumina zona monitorizata daca aceasta camera de supraveghere nu are un astfel de mod.

Rezolutia camerei este foarte importanta daca, de exemplu, fetele si alte detalii ar trebui sa fie recunoscute in inregistrari. 2 megapixeli ar trebui sa fie acolo si sa fie suficienti pentru uz casnic. Camerele cu rezolutie 640 x 480 VGA sunt depasite si nu sunt recomandate.